bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 6 februari 2011

Bästa Bangkok shoppingen

Det finns ju hur mycket shopping som helst i Bangkok. Och alla gillar ju olika grejer. Mitt bästa shopping tips när det gäller kläder är att satsa på vackra maxi klänningar och skippa märkes kopie t-skirtarna som man aldrig använder ändå när man kommit hem. Man ska också satsa på att åka till china town eller någon marknad som tex ptaunam market för att handla billigt smink, konstnaglar och lösögonfransar. På platinum fashion market hittar man de snyggaste kläderna även om man måste ha lite tålamod för att hitta de riktigt fina sakerna. Köper man 3 lika dana brukar man få kläderna för grosist priset. Alltså mycket billigt.
Andra shoppingtips är att handla sånt som inte finns hemma som cirkel linser och rolig hårfärg. På Mbk ska man var försiktig när man handlar eftersom de är mycket dyrare att handla där men de har fina ifone skal och roliga väsk och mobil smycken där.

Att färga håret har aldrig varit gulligare en nu....

Cirkel linser för större ögon. Mycket populärt i Asien önskar jag kunde använda, men det går inte. Lägg märke till de söta lins fodralen längst in.


Lösögonfransar är populärt att använda

Kläder på platinum fashion market


6 kommentarer:

  1. Hej, jag ska resa till Tahiland och din blogg har så grymt många bra tips!
    Hårfärgen, linsfodralen och lösögonfransarna hittade du dem på mbk eller marknaderna?
    Och vad kostar ett paket hårfäg,ett linsfodral och ett paket ögonfransar ungefär?
    Är jättetacksam för svar!

    SvaraRadera
  2. Hej och tack så mycket.
    Nu ska vi se.... hårfärgen hittade jag i typ en helt vanlig livsmedelsaffär kostade runt 20-30kr. Linsfodralen och ögonfransarna runt området Siam Squer. Lösögonfransar och naglar tycker jag annars man kan shoppa i chinatown där det är extremt billigt.Där kostar ett storpack inte många 20-lappar.

    SvaraRadera
  3. Platinum Fashionmall verkar ju ha jättefina klädesplagg! Men får man prova kläderna där? Svara gärna på min blogg.
    Tack!

    SvaraRadera
  4. maria Jimah31 juli, 2011

    Nej det får man inte tyvärr. Bäst gör man i att satsa på säkra kort som långklänningar och sådant annars är risken att klänningarna blir lite för korta haha....
    Tack för att du läser min blogg

    SvaraRadera
  5. web link Check This Out you could try this out look at this website check my source description

    SvaraRadera